ساسكى اوتشيها عضـو مميز ..~
عدد المساهمات : 80 تاريخ التسجيل : 19/08/2012 العمر : 28 الموقع : جمهوريه مصر العربيه
| موضوع: طريقة عمل الكانيلونى الايطالى الخميس أغسطس 23, 2012 5:27 am | |
| السلام عليكم ورحمه الله وبركاته ازيكم اخوانى واخواتى ان شاء الله بخير طريقة عمل الكانيلونى الايطالى ::: المقادير ::: ربع كوب زيت نصف كوب صلصة طماطم جبنه مبشوره رومى او مازوريلا - 3 كوب دقيق - 2 كوب لبن + قليل من الماء لو استدع الامر - 2 بيضه ملح وفلفل والبهارت حسب الطلب ::: الطريقه :::
- نخلط البيض مع اللبن ثم نقوم باضافه الدقيق بالتدريج حتي يمتزج الخليط ويكون سائل ممتزج
- نقوم بعمل عجينه الكانيلوني هاتي طاسه وامسحيها بقليل من الزيت وبالمغرفه صبي قليل من العجين حتي تاخذ شكل الطاسه واتركيها دقائق حتي تتماسك وتقلب على الوش الاخر ثم اخرجيها
- وهكذا حتي ننتهي من الخليط كله ونتركهم جانبا حتي يبرد
و نحشيها بخلطة اللحم المفروم الموضحة فى الاعلى ونكمل الحشو
ونرتبها في طبق بايركس مدهون بالزيت ثم نسكب فوقها الصلصة وفي النهاية نرش فوقها جبنة المازوريلا ونطيبها بالزعتر الناشف
ندخلها الفرن على حرارة 200درجة لمدة ربع ساعة
| |
|